Thuisbij Leerdam, Kruiswerf 9, opening medio zomer 2022

Zorgcoördinator Ebru Erol | 06 - 38579904

Thuisbij vestigingen

Social Media

Wie is Ebru?

Ik ben Ebru Erol, 33 jaar en woon met mijn man Tolga en ons gezin in Leerdam, aan het Laantje van Van Iperen 117. Samen zijn we trotse ouders van onze zoons Kuzey en Kursad. 

In de afgelopen 9 jaar werkte ik bij Rivas Zorggroep, waar ik als verzorgende IG met veel plezier en passie meerdere functies heb vervuld en onder meer ervaring heb opgedaan in de wijkverpleging en de psychogeriatrische zorg.  

Toen ik oktober 2020 kennis maakte met Rob de Boer van Thuisbij en de video bekeek van Thuisbij Uitgeest werd ik geraakt door de positieve sfeer en kleinschalige setting van de dagopvang. Het was precies het dagbestedingsconcept dat ik zelf ook in gedachten had. Al vrij snel ontstond het idee om ook in Leerdam een Thuisbij vestiging te openen. 

Thuisbij vestigt zich in halfvrijstaande woning Kruiswerf 9 te Leerdam

Thuisbij Leerdam vestigt zich in een senioren-hoekwoning die een flinke metamorfose zal ondergaan en waar je vanuit de achtertuin van een vrij uitzicht geniet. Door de woning aan de achterzijde over de volledige breedte uit te bouwen creëren we een ruime woonkeuken met een open verbinding naar de woonkamer. Een laagdrempelige locatie in een rustige straat met op loopafstand het prachtige wandelpark het Wieltje van Collee. 

Als alles gaat zoals gewenst dan wordt de woning in het 2e kwartaal van 2022 verbouwd.

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. © 2014, Thuisbij Franchise.